Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
20.06.2013 14:34

Manisa Belediyespor son dönemde büyük başarılar elde ettiği alt yapısını daha da güçlendirmek amacıyla kolları sıvadı. Bu çerçevede ilk olarak Manisa’da bulunan Beden Eğitim Öğretmenleriyle bir araya gelen Belediyespor Yönetimi, gelecek vadeden sporcuların Manisaspor ve Manisa Belediyespor’a yönlendirilmesi noktasında fikir alışverişinde bulunuldu.

Alt yapısını güçlendirmek, Manisaspor ve Türk futboluna yetenekli oyuncular kazandırmak amacıyla bu yöndeki çalışmalarına ağırlık veren Manisa Belediyespor Yönetimi, Halil Onultmak Tesisleri’nde Beden Eğitimi Öğretmenleriyle bir araya geldi. Düzenlenen toplantıya Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün ile birlikte Alt Yapı Sorumlusu İsmail Özer ve Manisa’da görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenleri katıldı. Sporun içerisinde yer alan öğretmenlerle alt yapının güçlendirilmesi noktasında fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, “Öğretmenlerimizin alt yapının gelişmesi ve güçlendirilmesi ile ilgili görüşlerini dinledik. Kulübümüz ve Manisa açısından önemli bir toplantı olduğunu düşünüyoruz. Türk futboluna ve diğer branşlara yeni yetenekleri Manisa’dan çıkarma amacındayız. Önümüzdeki günlerde bu toplantılarımız sporun içerisinde halen görev yapan antrenörler ve sporun içinden gelen isimlerle devam edecek” dedi.

Yetenekli Sporcular Alt Yapıya Yönlendirilecek

Beden Öğretmenleri ile yapılan toplantıda okullarda bulunan yetenekli sporcuların Manisaspor ve Manisa Belediyespor alt yapılarına yönlendirilmesi noktasında fikir birliğine vardıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Ergün, “Gençlerimizin spor yapmaları ve yeni yeteneklerin kazanılması noktasında bu işbirliğine büyük önem veriyoruz. Önümüzdeki yıllarda bu çalışmamızı sürdürebilmemiz halinde başarıya ulaşacağımızdan eminiz. Antrenörler ve yıllarını spora vermiş isimlerle önümüzdeki günlerde yapacağımız toplantılarla alt yapıda yeni bir oluşum içine gireceğiz” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu