Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.06.2013 18:53

Manisa Belediyesi’nin kentin değişik noktalarında yaptığı süs ve ışıklı havuzlara kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarar verildi. Bedesten Meydanı, Havuzlu Çarşı ve Ulupark’ta bulunan havuzlara verilen zararlar Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından onarılırken, Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü havuzlara zarar verilmesinin üzücü olduğunu söyledi.

Manisa’da kentin değişik noktalarında yapılan ve bulundukları ortamlara farklı bir görüntü kazandıran ışıklı ve sesli süs havuzlarına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarar verildi. Ulupark’ta yapımı kısa süre önce tamamlanan, Türkiye’de üçüncü olan sesli ve ışıklı havuza dökülen mürekkep tarzında bir sıvı havuza zarar verirken, Havuzlu Çarşı ve Bedesten Meydanı’nda bulunan havuzlarında ışık sistemlerine zarar verildi. Havuzlara zarar verilmesine anlam veremediklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü, “Unutulmamalıdır ki bu havuzlar halkımızın paralarıyla yapılmaktadır. Süs ve ışıklı havuza zarar veren kendini bilmez kişilerin ne amaçla bunu yaptığını anlamak mümkün değil. Halkımızın yapılan bu eserlere sahip çıkmasını bekliyoruz” diye konuştu. Başkan Yardımcısı Çöllü, havuzda ki zararların Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kısa sürede onarıldığını da sözlerine ekledi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu