Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.06.2013 19:03

Belediye Başkanı Cengiz Ergün yarın Ankara’da Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile bir araya gelerek, Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Atık Su Arıtma Tesisi hakkında görüşme yapacak. Başkan Ergün, Bakan Eroğlu ve Bakan Bayraktar’tan iki proje için finansal destek talebinde bulunacak.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Belediyesi’nin en önemli iki projesi olan ve yaklaşık 40 yıldır kentin çözüm beklediği Katı Atık Bertaraf Tesisleri ve Atık Su Arıtma Tesisi konusunda Ankara’da iki bakan ile bir araya geleceğini söyledi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile yapacağı görüşmeler hakkında bilgi veren Başkan Ergün, “Ak Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi sabah saatlerinde bizzat arayıp iki bakan ile görüşme şartlarını sağlandığını söyledi. Bunun üzerine yarın sabah teknik ekibimizle birlikte Ankara’ya giderek saat 10.00’da Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, saat 12.00’de ise Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile bir araya geleceğiz. İnşallah hayırlı bir görüşme olacağını düşünüyorum. Bu iki proje Manisa’nın yıllardır kanayan yarasına çözüm getirecek. Finans noktasında kapanan perdeleri açarsak, biran önce projelerin startını vermek istiyoruz” dedi.

İki Projenin Maliyeti 90 Milyon TL

İki projenin de son aşamada olduğunu ifade eden Başkan Ergün, “Katı Atık Bertaraf Tesisi ile ilgili kesin uygulama projesinin çizimi devam ediyor ve bir ay içerisinde tamamlanacak. Atık Su Arıtma Tesisi projesinde ise herhangi bir sorunumuz yok. İki projenin yaklaşık maliyeti 90 Milyon TL’yi bulacak. O açıdan bu rakamın kredilendirme noktasında sayın bakanlarımızla bir araya geleceğiz. Avrupa fonundan yada iller bankasından finansının sağlanması söz konusu. Bilindiği gibi 10 Milyon TL üzerindeki yatırımlarda ilgili bakanlığın onay vermesi gerekiyor. Sayın Eroğlu ve Sayın Bayraktar’dan kredi kaynağının açılması noktasında desteklerini isteyeceğiz” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu