Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.06.2013 19:17

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı görevini yaparken, 25 Haziran 1979 tarihinde eczanesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren merhum Cemil Çöllü için İl Teşkilatı tarafından lokma döktürüldü. Lokma dökümünde bir açıklama yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, merhum İl Başkanı Cemil Çöllü’yü rahmetle andıklarını söyledi.

MHP Manisa İl Teşkilatı tarafından Manolya Meydanı’nda düzenlenen lokma dökümüne 23. Dönem Manisa Milletvekilleri Mustafa Enöz, Ahmet Orhan, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, Belediye Meclis Üyeleri Süha Akyüz, Sezai Gürcan, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu ve çok sayıda partili katıldı. MHP İl Başkanlığı görevini yürütürken, 25 Haziran 1979 tarihinde eczanesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden merhum Cemil Çöllü için döktürülen lokmadan tadan partililer, merhumun ruhuna ithafen dualar okudu.

O davasından hiç vazgeçmedi

Manisa’da 80 öncesi yaşanan üzücü olaylar ve sağ-sol çatışmalarının olduğu bir ortamda, o günün şartlarında şehit düşen Cemil Çöllü’yü anmak için bir araya geldiklerini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Mevcut Başkan Yardımcım Cem Çöllü’nün babasının ölüm yıldönümü sebebiyle buradayız. Yapılan lokma hayrını Allah kabul etsin. Nur içinde, huzur içinde yatsın” dedi. Mhp İl Başkanı Tamer Akkal ise, “34 yıl önce 25 Haziran 1979 tarihinde MHP İl Başkanlığı görevini yürüten Sayın Cemil Çöllü, komünist militanlarca kendi eczanesinde uğradığı saldırı sonucu şehit edilmiştir. Bu O’nun uğradığı ilk saldırı değildi ancak O davasından vazgeçmemişti. O’nu sene devriyesinde rahmetle, minnetle anıyorum. İyi ki Cemil Çöllü’ler, Halil Esendağ’lar var” dedi.

Oğul Çöllü’den teşkilata teşekkür

Düzenlenen lokma hayrı nedeniyle MHP İl Teşkilatı’na teşekkür eden merhum Cemil Çöllü’nün oğlu Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü de, “Aradan 34 yıl geçmiş olmasına rağmen merhum babamın hala unutulmamış olması, ailesi olarak bizleri mutlu etmektedir. Bu noktada, bu hayrı düşünüp, organize edip, lokma dağıtımını gerçekleştiren MHP İl yöneticileri, İl Başkanı, Merkez İlçe Başkanı ve Ülkü Ocakları Başkanı’na çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu