Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.06.2013 16:13

Manisa Belediyesi’nin Büyükşehir yasasının ardından köy ve beldelerde yaptığı hizmetler, hizmetin gittiği bölge halkını memnun etti. Bu çerçevede Sarınasuhlar, Akçaköy, Yayla ve Şamar köyü muhtarları İGM Üyesi Mehmet Baştuğ ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü’yü ziyaret ederek hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

Büyükşehir yasasının onaylanmasının ardındın ilçe, belde ve köylere de hizmet götürmeye başlayan Manisa Belediyesi’ne teşekkür ziyaretleri devam ediyor. Son olarak Sarunasuhlar Köy Muhtarı Ali Kurt, Akçaköy Muhtarı İsa Coşkun, Yaylaköy Muhtarı Erdoğan Turak ve Şamar Köyü Muhtarı Mehmet Kara, İGM Üyesi Mehmet Baştuğ ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü’yü ziyaret etti. Ziyaret öncesinde Başkan Yardımcısı Çöllü’ye muhtarlar adına çiçek takdim eden İGM Üyesi Baştuğ, “Muhtarlar sürekli olarak bizim aracılığımızla sizlere teşekkürlerini iletiyorlar. Ancak bu sefer muhtarlarımız sizleri ziyaret ederek bu memnuniyetlerini ifade etmek istediler. Köylere ve beldelere yaptığınız hizmetler nedeniyle, hizmetin gittiği bölgelerde halkın memnuniyetini birkez daha sizlere iletmek istedik” diye konuştu.

Muhtarlar Gelen Hizmetlerden Memnun

Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü’yü ziyaret eden Sarınasuhlar, Akçaköy, Yayla ve Şamar köyü muhtarları da memnuniyetlerini dile getirerek Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür ettiler. Özellikle köylerin yollarının yapılması ve eksikliklerin giderilmesi noktasında Manisa Belediyesi’nin çok önemli desteğini gördüklerini belirten muhtarlar köy halkı adına da hizmetler nedeniyle teşekkür ettiler.

Hizmetler Devam Edecek

Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına teşekkürleri kabul ettiğini söyledi. Hizmetlerin önümüzdeki dönemde de devam edeceğinin sözünü veren Çöllü, “Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, merkezde yaptığı çalışmaların ardından ilçe, belde ve köylerimize de büyük önem veriyor. Amacımız eksiği olan bütün belde ve köylerde çalışma yapmak. Bu çalışmaları belli program içerisinde devam ettireceğiz. Ben ziyaretiniz nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu