28.06.2013 15:55

Manisa’da Cuma namazı sonrası, intihar saldırısı sonucu hayatını kaybeden aralarında Irak Türkmen Cephesi Başkan Yardımcısı Ali Haşim Muhtaroğlu, Tikrit Vali Yardımcısı Ahmet Koca’nın olduğu 16 kişi için gıyabi cenaze namazı kılındı. Hatuniye Camii’nde kılınan cenaze namazına Belediye Başkanvekili Hüseyin Alp’te katıldı.

Irak’ın Selahaddin şehrine bağlı Tuzhurmatu ilçesinde düzenlenen intihar saldırısında hayatını kaybeden Irak Türkmen Cephesi Başkan Yardımcısı Ali Haşim Muhtaroğlu ve Tikrit Vali Yardımcısı Ahmet Koca'nın da aralarında bulunduğu 16 kişi için bugün Cuma namazı sonrası Hatuniye Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılındı. Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından tertip edilen gıyabi cenaze namazına, Belediye Başkanvekili Hüseyin Alp, Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, MHP İl Başkanı Tamer Akkal ile birlikte Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Papuçcuoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gıyabi cenaze namazının ardından Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Onur Papuçcuoğlu saldırıyı kınadı.