Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.06.2013 15:59

MANİSA Belediye Başkan Vekili Hüseyin Alp, kalp ameliyatı operasyonu geçiren Akgedik Köyü Muhtarı Arif Bakkallar’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Hastanın heyecanlanmaması için doktorunun ziyaretçi yasağı koyması nedeniyle Bakkallar’ın yakınlarından durumu ile ilgili bilgi alan Alp, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Belediye Başkan Vekili Hüseyin Alp, Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu ile birlikte Akgedik Köyü Muhtarı Arif Bakkallar’ı geçirdiği kalp ameliyatı nedeniyle tedavi gördüğü Vatan Hastanesi’ndeki hasta yatağında geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Muhtar Arif Bakkallar’ın doktorunun hastanın heyecanlanmaması için ziyaretçi yasağı koyması nedeniyle Bakkallar’ın ailesi ile görüşen Başkan Vekili Hüseyin Alp, Bakkallar’ın sağlık durumu ile ilgili bilgi aldı, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Akgedik Köyü Muhtarı Arif Bakkallar’ın yakınları da, kendisini ziyarete gelen Başkan Vekili Alp ve Başkan Yardımcısı Çipiloğlu’ya ayrı ayrı teşekkür etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu