08.07.2013 16:18

Manisa Belediyesi’nin Manisa sporuna armağan ettiği Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin çevre düzenleme çalışmaları da tamamlandı. Spor tesisi çevresi dekoratif tuğla duvar ile çevrilirken, ferforje demirler, ışıklandırmalar ve bahçe düzenlemeleriyle modern bir görünüme kavuşturuldu.

Manisa’da son dönemde amatör spor kulüplerini hizmetine sunulan spor tesislerinden birisi olan Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’ne çevre düzenlemesi yapıldı. Yeni yapılan düzenlemeyle birlikte tesisin çevresi dekoratif tuğla duvar ile çevrilirken, ferforje demirler ve ışıklandırmalarla modern bir görünüme kavuşturuldu. Son yapılan düzenlemeyle birlikte tesisin koruma altınada alındığını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa’da sporcu gençlerimize hizmet veren Manisaspor alt yapısıyla birlikte belediyespor ve turnuvalara ev sahipliği yapan Fikri Bayrıl Spor Tesisleri, yeni düzenlemeyle birlikte modern bir görünüme kavuşturuldu. Sporcularımıza hayırlı olsun” dedi. Tesisin çevresinin kapatılmasıyla birlikte bahçe düzenlemelerinin de yapıldığının altını çizen Başkan Ergün, “Sporcu kardeşlerimize tesis içerinde yeni sosyal alanda kazandırılmış oldu. Sporcular tesis içerisinde dinlenebilecekleri ve güzel zaman geçirebilecekleri bir alana da kavuşmuş oldular” diye konuştu.

Tesisleşme Adına Önemli Adımlar Atıldı

Göreve geldiklerinde Manisa’da spor tesisi anlamında çok büyük eksiklikler olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Yıllarını spora vermiş birisi olarak bu konunun üzerine eğildik. Fikri Bayrıl Spor Tesisleri ile birlikte Mümin Özkasap Spor Tesisleri’ni gençlerimizin hizmetine sunduk. Son dönemde kentimize Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu kazandırmak amacıyla çalışma içerisindeyiz” şeklinde konuştu.