Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.07.2013 16:22

MANİSA Merkez’e bağlı Yeni Harmandalı köylülerinin imece usulüyle hayatını kaybeden köylüleri Yunus Nadi adına yaptırdıkları parkın açılışını Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu yaptı.

Yeni Harmandalı Yunus Nadi Aile Parkı’nın açılış törenine Manisa Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu ve Belediye Meclis Üyesi Süha Akyüz katıldı. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden köyün sevilen ismi Yunus Nadi adına park yapımı için köylüler olarak aralarında yardımlaşma gerçekleştirdiklerini belirten Yeni Harmandalı Köyü Muhtarı Salim Dönmez, “Manisa Belediyesi de bu park yapım işimizde bize önemli destekler sağladı. Bu nedenle Manisa Belediyesi’ne ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Yunus Nadi kardeşimizin adını köyümüzde bu parkla yaşatacak olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Bir kere daha kendisini rahmetle anıyorum” dedi. Ardından parkın açılış töreni gerçekleşti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu