Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.07.2013 16:29

MANİSA Merkez’e bağlı Sancaklı Bozköy, Sancaklı İğdecik ve Hamzabeyli Belde Belediye Başkanları, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Beldelerinin eksiklikleri hakkında bilgi veren ve yapılan destekler nedeniyle teşekkür eden başkanlar, taleplerini de iletti. Tüm belde ve köylere imkanlar ölçüsünde destekler verdiklerini ve bunun devam edeceğini belirten Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Hizmeti her yere taşıyacağız” dedi.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ilk olarak Sancaklı Bozköy Belediye Başkanı Mehmet Batı ziyaret etti. Görevinde yeni olduğunu, bu nedenle çöp kovası ve parke taşı talebinde bulunmakta geç kaldığını ifade eden Sancaklı Bozköy Belediye Başkanı Mehmet Batı, çevre köy ve beldelere bu hizmetlerin gittiğini, kendilerinin de plana dahil edilmesini istedi. Belli program dahilinde tüm belde ve köylerin taleplerinin yerine getirildiğini belirten Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Batı’nın taleplerini tek tek not aldı. Ayrım yapmaksızın tüm bölgelere hizmet götürmeye çalıştıklarına vurgu yapan Başkan Ergün, Sancaklı Bozköy’ün eksikliklerinin kısa sürede giderilmesi için gerekli çalışmayı başlatacaklarını söyledi.

İğdecik’in asfalt problemi çözülecek

Batı’nın ardından Başkan Ergün’ü Sancaklı İğdecik Belediye Başkanı Halil İbrahim Bayır ziyaret etti. Sancaklı İğdecik’i Turgutlu ile bağlayan yolun yamaya ihtiyaç duyduğunu ifade eden Bayır, İl Özel İdaresi’ne yaptığı başvurudan sonuç alamayınca Manisa Belediyesi’ne talebini ilettiğini söyledi. Bayır’ın talebini de not alan Başkan Ergün, “Konuyu Fen İşleri Müdürümüze iletirim. Siz de bir dilekçe ile kendisine ulaştırın. Program dahilinde bunu yapalım” dedi. Sancaklı İğdecik’e daha önce çöp konteyneri, cami aydınlatma çalışmaları gibi hizmetlerin yapıldığını hatırlatan Başkan Ergün, “İmkanlar dahilinde her yere ulaşmaya çalışıyoruz. Elimizden gelen katkıları verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz” dedi.

Hamzabeyli’den iftara davet

Başkan Ergün son olarak Hamzabeyli Belediye Başkanı Sami Acar’ı ağırladı. Hamzabeyli’nin hizmetler açısından biraz geride kaldığını belirten Acar, Manisa Belediyesi’nden önemli destekler aldıklarını ifade etti, Başkan Ergün’e teşekkürlerini sundu. Hamzabeyli sakinlerinin Manisa Belediye Başkanı’nı görmek istediğini de ileten Acar, 15 Temmuz Pazartesi günü organize edecekleri iftar yemeğine Başkan Ergün’ü davet etti. Daveti geri çevirmeyen Başkan Ergün de, Pazartesi günü düzenlenecek olan iftar yemeğine katılacağını söyledi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu