10.07.2013 12:00

MANİSA Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri’nin ilk gününde, Türk Tasavvuf Müziği Konseri ve Sema Gösterisi gerçekleştirildi. Çok sayıda Manisalının izlediği etkinlik, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Tasavvuf Müziği Konseri ve Sema Gösterisi’ni Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu, Funda Solak, eşi Bülent Solak ve çok sayıda Manisalı izledi. Gösteri öncesi bir konuşma yapan Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, Ramazan etkinliklerinin Manisa Belediyesi’nin Manisalılara hediyesi olduğunu söyledi. Köroğlu’nun ardından bir konuşma yapan Hafızlar ve Mevlithanlar Derneği Başkanı Ali Gülfidan ise, tüm Manisalıların Ramazan ayını kutladı. Konuşmaların ardından Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Osman Eğin tarafından Kur’an- Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Manisa Hafızlar ve Mevlithanlar Derneği Tasavvuf Korosu tarafından seslendirilen birbirinden seçkin eserler, izleyenlerden büyük alkış aldı. Koro şefliğini Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu yaptı. Türk Tasavvuf Müziği’nin birbirinden güzel eserlerinin seslendirilmesinin ardından, Sema gösterisi yapıldı. Program, meydanı dolduran yüzlerce kişi tarafından büyük bir ilgi ile izlendi. Program sonrası vatandaşlar genel olarak Ramazan eğlencelerinin doyurucu olduğunu ve bu gecenin de apayrı bir güzellikte olduğunu ifade ettiler. Gecenin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Hafızlar ve Mevlithanlar Derneği üyelerine programdan dolayı teşekkür etti.