Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.07.2013 12:03

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ramazan ayının ilk iftarını, Manisa Belediyesi ile Hayırsever İş Adamı Kamber Atabey’in katkılarıyla Hafsa Sultan Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında yaptı. İftarın ardından vatandaşlarla da sohbet imkânı bulan Başkan Ergün, çocukları da harçlık dağıtarak sevindirdi.

Mübarek Ramazan ayının ilk gününde vatandaşlar iftarını Manisa Belediye ile Hayırsever iş adamlarının okul bahçelerinde kurduğu iftar sofralarında yaptı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de ilk iftar günüde orucunu Manisa Belediyesi ile Hayırsever İş Adamı Kamber Atabey’in Hafsa Sultan Mahallesi’nde bulunan Halit Görgülü Lisesi bahçesine kurulan iftar sofrasında açtı. Halit Görgülü Lisesi’nde ki iftar sofrasına Başkan Ergün’ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu, Nursel Ustamehmetoğlu, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Funda Solak, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, Hayırsever İş Adamı Kamber Atabey, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün, iftardan önce sırada bekleyen vatandaşlara yemekleri kendisi dağıttı. Yemeklerini alan vatandaşlar Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Vatandaşlarla Sohbet Etti Çocukları Sevindirdi

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, iftar yemeğinin ardından vatandaşlarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Daha sonra elini öpen çocuklara da harçlık dağıtan Başkan Ergün, çocuklara top dağıtılması talimatını da verdi. Zabıta ekipleri de çocuklara top dağıttı. Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde hayırsever iş adamı Kamber Atabey’e teşekkür eden Başkan Ergün, “Mübarek Ramazan ayında halkımızla iç içe olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah nice ramazanlarda yine hep birlikte oluruz” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu