Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.07.2013 14:50

MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Manisa’nın çok güzel bir kent olduğunu ve giderek kalkındığını belirten Özensoy, çalışmaları nedeniyle Başkan Ergün’ü kutladı. Manisalıların Manisa’da yaşamaktan mutlu olduğunu ifade eden Başkan Ergün de, “Artık Manisalı vatandaşlarımız Manisa’da vakit geçiriyor” dedi.

MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Manisa Belediyesi’nin çalışmalarını dışarıdan izledikçe gurur duyduklarını ifade eden Milletvekili Özensoy, “Manisa da tabi farklı bir noktaya geliyor. Büyükşehir statüsüne girdi. Büyükşehir Belediyesi’nin de önemi büyük. İnşallah bir dahaki dönem tekrar nasip olur. Manisa güzel bir şehir. Bursa ile benzerliği çok. İnsanları da iyi yaşamayı hak ediyor. Çünkü toplumsal anlamda katkı koyabilen insanlar” dedi.

Mutluluk ve huzur var

Ziyaretleri nedeniyle Özensoy’a teşekkür eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Manisa’da insanların mutlu olduğunu söyledi. Geçen 4 yıllık sürede kentin hareket kazandığını belirten Başkan Ergün, “Bundan 5 sene önce bir bayan saat 8’den sonra sokağa çıkamazdı. Şimdi gece 1’de dahi her yerde muazzam bir hareket. Esnafa da yansıyor bu durum. Çok şükür mutluluk var, huzur var. Ama tabi çok çabuk büyümenin getirdiği göçler var. Bu da sorun olarak karşımıza çıkıyor. OSB ve Üniversite gençliği İzmir’de ikamet ederdi, onlar da artık burada ikamet etmeye başladı” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu