Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.07.2013 13:14

Manisa Merkeze bağlı Çobanisa’nın Adalet ve Kalkınma Partili Belediye Başkanı İsmet Apak, Manisa Belediyesi’nin çalışmalarından övgüyle bahsetti. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden Apak, “Son dönemde ne istediysek yapıldı. Beldemizin istekleri geri çevrilmiyor. Biz Cengiz Ergün ve ekibinden çok memnunuz. Beldemize yapılan hizmetler nedeniyle kendilerine belde halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Manisa Belediyesi’nin Çobanisa’da eksikliklerin giderilmesi noktasında yaptığı çalışmalara, Çobanisa Belediye Başkanı İsmet Apak’tan övgü geldi. Beldenin eksiklikleri noktasında her taleplerinin yerine getirildiğini ifade eden Apak, Manisa Belediyesi’ne teşekkür etti. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün daha önce kendileriyle toplantı yaptığını ve taleplerini dinlediğini ifade eden Apak, “Kendisi bize beldemizin ihtiyaçlarını sordu. Bizde yapılan toplantıda taleplerimizi kendisine ilettik. Bu taleplerimiz kısa sürede yerine getirildi. Belde halkı olarak yapılan hizmetlerden memnunuz” dedi. Son dönemde beldelerine 50 adet çöp konteyneri ile birlikte ihtiyaç duyulan minibüs duraklarının monte edildiğini ifade eden Apak, “Beldemizin okul duvarları yine Manisa Belediyesi tarafından yenilendi. Beldemizin camisi aydınlatıldı ve çevre düzenlemesi yapıldı. Ayrıca başkanımızın bize asfalt ve oyun grubu sözü verdi. Bunlarında kısa zamanda yapılacağını umut ediyoruz. İnşallah bu çalışmalarda tamamlandığında beldemizin eksiklikleri büyük ölçüde giderilmiş olacak” dedi.

Bizim Partimiz Yok Çalışanın Yanındayız

Çobanisa Belediye Başkanı İspet Apak, çalışanın her zaman arkasında olduklarını belirterek, “Bizim partimiz yok. Hizmet edenin daima yanındayız. Cengiz Başkan ve ekibi de gayet iyi çalışıyor. Biz Cengiz Ergün’den memnunuz. Allah çalışanın yanında olur” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu