Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.08.2013 14:59

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Bengütürk TV’nin ‘Anadolu’da Ramazan’ adlı canlı yayın programına ev sahipliği yaptı. Çanakkale Şehitleri Anıtı Atatürk Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen canlı yayında, Ramazan ayının maneviyatı ile Manisa’nın kültürel zenginliği yansıtıldı. Başkan Ergün, Türkiye’nin dört bir yanından yayını takip eden vatandaşların Manisa’ya kazandırdıkları dolayısıyla kendisine hitaben yazdığı tebrik mesajlarına teşekkür etti.

Bengütürk TV’nin ‘Anadolu’da Ramazan’ adlı programının finali Manisa Belediyesi’nin ev sahipliğinde Manisa’da gerçekleştirildi. Mahmut Tülek’in yapımcı ve sunuculuğunu üstlendiği program, Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi. Başta Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere programın konukları Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, 9 Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Yıldırım, Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Osman Eğin oldu. Canlı yayın Manisa Şehzadeler Mehteri’nin konseri ve Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu’nun okuduğu ilahiler ile başladı. Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Osman Eğin de Kuran tilaveti okudu. Programın finalini Manisa’da yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren sunucu Mahmut Tülek, yayın esnasında konuklarla beraber Manisa Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nın kente özgü el sanatları, Manisa bezi ile Mesir Macunu’nun tanıtımını yaptı.

Manisa Değişiyor

Programda başta Manisalılar olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından yayını izleyen vatandaşların Mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlayan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bayramın vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini temenni etti. Manisa Belediyesi olarak göreve geldikleri süre içerisinde Manisa halkına yakışan hizmeti yapmanın gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Ergün, “Her yıl değerli oda başkanlarımız ile birlikte Bengütürk TV’nin konuğu olarak Şehzadeler Şehri kentimizin tanıtımını yapıyoruz. Elbette Manisa Belediyesi olarak da yaptığımız hizmetler ve hayata geçirdiğimiz projeler noktasında anlatacaklarımız çoğalıyor. Çok şükür ki şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızı mutlu etmek, huzurlu bir şekilde geleceğe umutla bakmalarını ve hayatlarını rahat bir şehirde geçirmelerini sağlamak adına gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin de meyvelerini topluyoruz. Manisa Değişiyor diyerek başlattığımız hizmetler ve projelerle kentimizi adına yakışır hale getirdik. Yayını gerçekleştirdiğimiz, görkemi ile kentimizin simgesi haline gelen Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu gibi saymakla bitmeyecek ilklere imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Şuanda yapımında sona yaklaşarak trafiğe açtığımız ve adını belediye meclisimizce verdiğimiz Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı, Atatürk Gençlik Merkezi, onlarca tarihi yapının restorasyon çalışmaları, 57 mahallede ayrım yapmadan gerçekleştirdiğimiz çalışmalar, yeni oto terminal binamız gibi anlatmakla bitiremeyeceğimiz onlarca hizmeti kendimize kazandırdık” dedi. Sunucu Mahmut Tülek, program esnasında hem Manisa’dan hem de Türkiye’nin çeşitli illerinden yayını takip edenlerin mesajlarını okudu. Kendisine hitaben gelen mesajları memnuniyetle karşılayan Başkan Ergün, Manisa’daki değişimi dikkatle takip ederek takdirlerini ileten vatandaşlara teşekkür etti. Program akışında sevilen türküleri seslendiren Mahmut Tülek, programı Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu ön bahçesinde izleyen Manisalılar tarafından büyük beğeni topladı. Programda Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun ve MESOB Başkanı Hasan Geriter kent esnafı ve kent ekonomisi hakkında, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap canlı hayvan borsası ve çekirdeksiz kuru üzüm hakkında, Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık da Uluslar Arası Mesir Festivali hakkında bilgi verdi. Oldukça keyifli ve kapsamlı geçen programın sonunda Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sunucu Mahmut Tülek’e içerisinde Manisa’yı tanıtıcı ürünlerin yer aldığı hediyeler takdim etti. Program sonunda konuklar hatıra fotoğrafı çektirdi. Programın ardından yayın ekibi ve konuklar Saruhan Otel’de sahur yaptı.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu