Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.09.2013 18:48

AKHİSARLI kadınlar, Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin Manisa Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirdiği Haydi Kadınlar Manisa’ya adlı proje kapsamında Manisa’yı gezdi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün de aralarında çocuk ve gençlerin de bulunduğu Akhisarlı guruba eşlik etti.

KENT Konseyi Kadın Meclisi’nin Manisa Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirdiği Haydi Kadınlar Manisa’ya adlı projenin bu haftaki konukları Akhisarlı bayanlar oldu. Çocuk ve gençlerin de aralarında bulunduğu Akhisarlı gurup, Manisa Belediyesi’nin kendileri için tahsis ettiği 4 otobüsle sabah saatlerinde Manisa’ya geldi. Akhisarlı konuklara Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu ve rehber Neşe Ay eşlik etti. Bayanların ilk durağı, Manisa Belediyesi’nin görkemli projeleri arasında yer alan Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu ile Atatürk Gençlik Merkezi oldu. Anıtta Çanakkale Savaşı’nın Türk tarihindeki önemi ile kahramanlık gösteren Manisalılar hakkında bilgi verildi. Bayanların büyük beğeni ve dikkatle incelediği anıt ziyareti sonrasında Laleli Çocuk Kültür Sanat Merkezi ve Magnesia Alışveriş Merkezi gezildi.

Başkan Akhisarlı Konuklarla Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Gençlik Merkezi’nde verilen öğle yemeğinde Akhisarlı bayanlara eşlik etti. Kendilerini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Ergün, “Manisa Belediyesi olarak Kent Konseyi Kadın Meclisimiz ile birlikte Haydi Kadınlar Manisa’ya dedik ve bu kapsamda yüzlerce bayanımızı kentimizde ağırladık. Kadın Meclisimiz’in değerli başkanı ve yönetim kurulu üyesi bayanlarımızın özverili çalışmalarıyla yürütülen projenin ikinci etabına geçtiğimiz hafta Demircili bayanlar konuk edilerek başlanılmıştı. Amacımız bu güzel proje kapsamında hem Manisa’nın tarihi mekanlarını gezebilmeniz, hem de Manisa’daki değişimi bizzat yerinde görmenizdir. Bildiğiniz gibi 17 ilçenin tamamı artık Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne katılacak. Artık merkezden daha büyük hizmet alabilme noktasında olacaksınız. İnşallah Manisa Belediyesi olarak merkezde gerçekleştirdiğimiz bu hizmet yelpazesini geride kalan süre içerisinde tüm ilçelerimize yayacağız. Umarım bugün de geziden memnun, güzel ve mutlu anılarla buradan ayrılırsınız. Davetimize icabet ettiğiniz için yüreğinize sağlık. Herşey gönlünüzce olsun” dedi. Nezaketinden dolayı Başkan Ergün’e teşekkür eden bayanlar da keyifli vakit geçirdiklerini ve çok güzel ağırlandıklarını belirterek, Manisa’nın güzelliklerini görme imkanı tanıdıkları için Kadın Meclisi’ne teşekkür etti. Gezinin öğleden sonraki bölümünde Ulu Camii’nde çay molası verilirken, sırasıyla Niobe, Mevlevihane, Sultan Camii, Saruhan Bey Türbesi ve Muradiye Cami’yi ziyaret eden bayanlar, mekanların tarihteki önemi hakkında bilgi edindi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu