Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.09.2013 14:49

RESSAM Hülya Ersezgin, ‘Niobe’nin Kentinden’ adını verdiği 22. kişisel sergisini açtı. Manisa Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında açılışı gerçekleştirilen sergi beğeni topladı.

Manisa Belediyesi Kültür Merkezi Fuaye Salonu, ressam Hülya Ersezgin’in ‘Niobe’nin Kentinden’ adlı kişisel resim sergisine ev sahipliği yaptı. Manisa Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen serginin açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun ile ressam Ersezgin’in dostları ve çok sayıda sanatsever katıldı. Ressam Ersezgin, serginin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından katılımcılarla birlikte sergiyi gezerek, sergide yer alan yağlıboya tablolar hakkında bilgi verdi. Manisa Lalesi’nden Niobe’ye kadar şehre özgü zenginlikleri tuvale aktardığı eserleri sanatseverlerin beğenisine sunmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden ressam Ersezgin, 33 eserin yer aldığı serginin açılışına katılarak kendisini yalnız bırakmayan sanat severlere de teşekkür etti. Sergide yer alan eserleri keyifle incelediğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da başarılı çalışmalara imza atan Erzezgin’i tebrik etti. Niobe’nin Kentin’den adlı kişisel serginin 22 Eylül tarihine kadar ziyarete açık olacağı belirtildi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu