Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.02.2020 15:50

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımımız, son olarak Yunanistan Basketbol Ligi takımlarından Peristeri Atina forması giyen 24 yaşında ve 2.01 boyundaki Power Forvet oyuncusu Brayon Jamar Blake ile sözleşme imzaladı. Takıma katıldığı için mutlu ve heyecanlı olduğunu aktaran Blake, sezonun geri kalanında Manisa Büyükşehir Belediyesporumuza yardımcı olmak istediğini söyledi.

 

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyesporumuz, kadrosuna önemli bir takviye yaptı. Son iki sezondur Almanya Basketbol Ligi’nde Basketbol Lowen Braunschweig ve Yunanistan Basketbol Ligi ekiplerinden Peristeri Atina takımları ile Avrupa sahnesinde boy gösteren Amerikalı genç oyuncu Brayon Jamar Blake, 2019-2020 sezonu sonuna kadar takımımızın formasını terletecek. 24 yaşında ve 2.01 boyundaki Power Forvet oyuncusu Brayon Jamar Blake, Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde kendisini yeşil beyazlı ekibimize bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde İdari Menajerimiz İlhan Özsarı da hazır bulundu. İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Brayon Jamar Blake, Manisa Büyükşehir Belediyespor ailesine katıldığı için mutlu olduğunu ifade etti. Blake, “Heyecanlıyım. Hedefleri olan bir kulübe geldim. Sezon sonuna kadar buradayım. Takımımızın hedeflerine yardımcı olmak istiyorum” diye konuştu.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu