Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.10.2013 17:41

CBÜ 2013-2014 eğitim öğretim yılı akademik açılışını gerçekleştirdi. CBÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da katıldı.

Celal Bayar Üniversitesi 2013-2014 eğitim öğretim yılı akademik açılışını Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle gerçekleştirdi. Törene Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, Cumhuriyet Savcısı Durdu Kavak, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Baro Başkanı Av. Zeynel Balkız, daire müdürleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından CBÜ tanıtım sunumu yapıldı. Sunumun ardından CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, açılış konuşması yaptı. CBÜ’nün 21. yılını geride bıraktığını belirten Rektör Pakdemirli, 10 fakültenin bulunduğunu ve 41 bin öğrencinin eğitim gördüğünü vurguladı. Konuşmaların ardından 98 kişiye bilimsel ödüller verildi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu