24.10.2013 13:03

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Mansur Onay’ı makamında konuk etti.

MHP Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Mansur Onay, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Manisa Belediyesi’nin çalışmalarını takdirle izlediklerini ifade eden Onay, “Akhisar’ın Manisa’ya yakın ilçe olması dolayısıyla Manisa’da ki değişime bizlerde tanık oluyoruz. Geçtiğimiz, yaklaşık beş yıllık süre içerisinde Manisa Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile Manisa büyük bir değişim yaşadı. Manisa, Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün kente kazandırdığı projeler ile büyükşehire hazır hale geldi. Önümüzdeki dönemde sizlerin başkanlığıyla, Manisa’daki olumlu değişimin devam etmesini dilerim” diye konuştu. Onayın konuşmalarının ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ergün, aday adaylığı sürecinde Onay’a başarılar diledi.