24.10.2013 15:41

Manisa’nın tanınmış esnaflarından ‘Aşçı Ahmet’ olarak bilinen Ahmet Güngör’ün annesi Züra Güngör ile Cengiz Görgülü’nün annesi Naciye Görgülü vefat etti. Merhume Güngör ile Görgülü’nün cenaze namazına, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de katıldı.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 86 yaşında vefat eden Ahmet Güngör’ün annesi Züra Güngör ile 70 yaşında vefat eden Cengiz Görgülü’nün annesi Naciye Görgülü’nün Şehitler Cami’inde kılınan cenaze namazına katıldı. Hayatını kaybeden Züra Güngör ile Naciye Görgülü’nün cenaze namazına Başkan Ergün’ün yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, Temizlik İşleri Müdürü Haşim Elmalı ile çok sayıda seveni katıldı. Başkan Ergün cenaze namazı öncesi merhume, Züra Güngör’ün ve Naciye Görgülü’nün yakınlarına başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu. Güngör ile Görgülü cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı.