Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.10.2013 21:03

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP 24. Dönem Manisa Milletvekili Adayı Avukat Turgay Şirin’i makamında ağırladı. 23. Dönem Manisa Milletvekili Mustafa Enöz’ün de yer aldığı ziyarette Başkan Ergün’den övgüyle söz eden Şirin, Başkan Ergün’ün Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı’nın hayırlı olmasını temenni etti.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 24. Dönem Genel Seçimleri’nde Milliyetçi Hareket Partisi 3. sırada Manisa Milletvekili Adayı olan Avukat Turgay Şirin’i makamında ağırladı. Ziyarette 23. Dönem Manisa Milletvekili Mustafa Enöz de yer aldı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı’nın hayırlara vesile olmasını temenni eden Şirin, “Değerli Başkanımız Cengiz Bey ile geçtiğimiz hafta MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin de teşrif ettiği hizmet açılışları ve temel atma törenlerinde bir araya gelmiştik. Gerçekten Manisa’yı daha modern, daha yaşanılabilir hizmetlere kavuşturduğuna bizzat şahit oluyoruz. Bunun yanında mevcut bütçesiyle ilçelerden köylere ve beldelere kadar ellerinden gelen hizmeti götürmeye çalışıyorlar. Bu anlamda kendisini tebrik ediyorum. Bulunduğu makamların hakkını veren Başkanımız Cengiz Ergün’ün Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı’nın da hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Başkan Ergün de Şirin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Değerli kardeşimiz Turgay Şirin’i ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Manisa’nın evladı, Turgutlumuz’un başarılı avukatlarından biri olan Turgay Bey’e iyi dilekleri ve temennileri için teşekkür ediyorum” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu