Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.10.2013 20:06

Manisa İl Müftülüğü, Yeşilköy’de tasavvuf musikisi ve ilahilerin okunduğu, semazen gösterilerinin yapıldığı ‘Deryadan Damlalar’ adlı bir etkinlik düzenledi. Çevre köyden vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği programa Manisa Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu ile Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü’de katıldı.

Yeşilköy, Hamzabeyli, Hacıhaliller, Harmandalı ve Çavuşlu Köy imamları ile birlikte, İl Müftülüğü tarafından Yeşilköy’de ‘Deryadan Damlalar’ adlı bir program düzenlendi. Yeşilköy İlköğretim Okulu Bahçesi’nde düzenlenen programa, Manisa Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, 9 Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Yıldırım, Hamzabeyli Belediye Başkanı Sami Acar, Hacıhaliller Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Baskak ile çok sayıda vatandaş katıldı. Manisa Belediyesi’nin, Yeşilköy’e yaptıkları çalışmalardan duydukları memnuniyet dile getiren vatandaşlar belde girişlerine üzerinde, “Beldemize yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı Manisa Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’e ve Fen İşleri Müdürü Sayın Cem Çöllü’ye teşekkür ederiz” yazılı pankartlar astı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra programda bir konuşma yapan Manisa Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu , “Beldenin girişinde Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve Fen İşleri Müdürümüz Cem Çöllü’ye, Manisa Belediyesi’nin Yeşilköy beldesine yaptığı hizmetlerden dolayı belde sakinleri tarafından asılan teşekkürleri ifade eden pankartı gördüm. Ben, Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve Fen İşleri Müdürümüz Cem Çöllü adına sizlere teşekkürlerimi ifade ediyorum. Manisa Belediyesine bağlı ekipler yaklaşık dört buçuk yıldır ilçe belde ve köy ayrımı yapmadan çalışmalara devam ediyor. İnşallah bundan sonra da Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda çalışmalarına devam edecek” diye konuştu. Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu’nun konuşmasının ardından program ilahilerin okunması ve semazen gösterileriyle devam etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu