Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.10.2013 16:33

Manisa Musiki Derneği, Manisa Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Cumhuriyet Konseri verdi. Türk Sanat Müziği’nin en seçkin eserlerini seslendiren koro, Manisalılar’a unutulmaz bir gece yaşattı. Cumhuriyet Bayramı’na yakışır gecede emeği geçenleri kutlayan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Türkiye Cumhuriyeti’nin bu noktalara gelmesinde büyük emeği geçen Atamız Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını 90. yılda da şükranla anıyor; onların açtığı yoldan, yine onların birer bekçileri olarak bu ülkeyi emin adımlarla daha güzel yerlere götüreceğimize inanıyorum” dedi.

Manisa Musiki Derneği, Cumhuriyet’in 90. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Kültür Merkezi Lale Salonu’nda konser verdi. Konsere, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Vali Abdurrahman Savaş, Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, 1. Eğitim Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil ve eşi İnci Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Tamer Çipiloğlu ve eşi Arzu Çipiloğlu, Basın Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Eryılmaz, Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, Kültür Müdürü Mümin Deniz ile çok sayıda davetli katıldı. İki bölümden oluşan ve şefliğini Yılmaz Yüksel’in üstlendiği Manisa Musiki Derneği’nin Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak verdiği konserde, ilk olarak Onuncu Yıl Marşı seslendirildi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün başta olmak üzere konsere katılan davetliler hep bir ağızdan koronun seslendirdiği Onun Yıl Marşı’na ellerindeki Türk Bayrakları’nı sallayarak eşlik etti. Konserde ‘Köprüler Yaptırdım Gelip Geçmeye’, ‘İndim Havuz Başına’, ‘Hayırdır İnşallah’ ve ‘İstanbul Türküsü’ gibi Türk Sanat Müziği’nin en seçkin eserleri seslendirildi.

Cumhuriyetimizin Yılmaz Bekçileriyiz

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, konserin sonunda sahneye çıkarak, solistlere ve koro şefi Yılmaz Yüksel’e çiçek takdim etti. Kendilerine güzel bir akşam yaşattıkları için Manisa Musiki Derneği Korosu’na ve koronun şefi Yüksel’e teşekkürlerini sunan Başkan Ergün, ”Manisa Musiki Derneği Korosu, bizlere gerçekten de 29 Ekim’e yaraşır bir gece yaşattı. Gerçekten de sanat dolu, hoş seda dolu keyifli bir akşam yaşadığımı belirtmek isterim. Elbette ki bu gecenin özel bir anlamı var. Coşkuyla ve gururla kutladığımız Cumhuriyetimizin 90. yıl dönümünü bu güzel geceyle taçlandırdığımıza inanıyorum. Bu vesileyle bize Cumhuriyeti kazandıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin bu noktalara gelmesinde büyük emeği geçen Atamız Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını minnetle bir kere daha anıyorum. Nur içinde yatsınlar. Onların açtığı yoldan, yine onların birer bekçileri olarak bu ülkeyi emin adımlarla güzel yerlere götürmek bizim boynumuzun borcudur” diye konuştu. Manisa Milletvekili Özgür Özel ve Vali Abdurrahman Savaş da koroda yer alan sanatçılar ile şef Yılmaz Yüksel’i tebrik etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu