29.10.2013 17:17

MANİSA Belediyesi’nin kente kazandırdığı projelerden bir tanesi olan Atatürk Gençlik Merkezi, Vali Abdurrahman Savaş, Milletvekili Selçuk Özdağ ve protokol üyelerine tanıtıldı. Gençlik Merkezi’nin derslik, kurs bölümleri ve ses kayıt stüdyosunu gezen protokol üyeleri, böylesine güzide bir merkezi Manisa’ya kazandırdığı için Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü tebrik ettiler.

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Adalet ve Kalkınma Partisi Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Manisa Belediyesi’nin 24 Mart 2013 tarihinde hizmete açtığı Atatürk Gençlik Merkezi’ni gezdi. Merkez Sorumlusu Duygu Özkal, protokol üyelerine merkezi gezdirerek, merkez, verilen kurslar ile MABEM hakkında bilgiler verdi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Atatürk Gençlik Merkezi hakkında konuklarına bilgiler verdi.

MABEM’in başarısı parmak ısırttı

Atatürk Gençlik Merkezi dersliklerini de gezen protokol üyeleri, ferah, akıllı tahta ve projeksiyonlarla eğitim verilen sınıflara hayran kaldı. Manisa Belediyesi olarak dershaneye gidecek durumda olmayan çocukları sınavla Manisa Belediyesi Eğitim Merkezi’ne aldıklarını belirterek, “Geçtiğimiz eğitim-öğretim döneminde Belediyemiz dershanesinde eğitim gören çocuklarımızın yüzde 93’ü istedikleri yerlere yerleşerek, göğsümüzü kabarttılar. Bu, bizim için büyük başarı ve bu başarıyı devam ettirmeyi hedefliyoruz” dedi. Merkezin bilgisayar sınıflarını ve diğer birimlerini de gezen protokol üyeleri, böylesine güzide bir merkezi Manisa’ya kazandırdığı için Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü tebrik etti.