Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.11.2013 11:43

MANİSA Belediyesi, aylık kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde usta sanatçılar İlhan Şeşen ve Vedat Sakman’ı ağırladı. Şeşen ve Sakman, Akustik Hikayeler temalı konserleriyle Manisalı sanatseverlere müzik ziyafeti verdi.

Manisa Belediyesi’nin desteği SNS Fuarcılık organizasyonuyla İlhan Şeşen ve Vedat Sakman hayranlarıyla buluştu. Şeşen ve Sakman, Kültür Merkezi Lale Salonu’nda Akustik Hikayeler adını verdiği bir konser verdi. Konsere Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün eşi Şeyda Ergün ile müzik severler katıldı. İki usta sanatçı söz ve müzikleri tamamen kendilerine ait ‘Yalnızlığım’, ‘Sarı Laleler’, ‘Gördüğüme Sevindim’ gibi beğenilen şarkılarını seslendirdi. Şeşen, keyifli sohbet eşliğinde, sıcak bir ortamda gerçekleştirilen konserde Manisa’da doğduğunu belirterek, Manisalı hemşerilerine konser vermekten mutluluk duyduğunu söyledi. Konseri alkışlar eşliğinde sonlandıran usta sanatçılar, hayranlarını kırmayarak onlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu