Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.07.2011 11:46

MANİSA Belediyesi, Adnan Menderes Mahallesi’nde geçtiğimiz Nisan ayında faaliyete açılan Manisa Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Nurlupınar Çocuk Kulübü’nde öğrenim gören miniklerin misafiri oldu. Öğrencilerin ve velilerin büyük mutluluk duyduğu çocuk kültür sanat merkezinde öğrencilerle buluşan Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, çocuklara derslerinde başarılar diledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, geçtiğimiz Nisan ayında Nurlupınar’da hizmete giren Manisa Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Nurlupınar Çocuk Kulübü’nü ziyaret etti. Merkezde öğrenim gören 3-6 yaş grubu miniklerin derslerine konuk olan Ustamehmetoğlu, çocuklarla sohbet etti, derslerinde başarılar diledi. Nurlupınar Mahallesi, Turgut Özal Mahallesi, Akpınar Mahallesi, Adnan Menderes Mahallesi, Ahmet Bedevi Mahallesi ve Kazım Karabekir Mahallesi sakinlerine hitap eden Manisa Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nin bölgelerine açılmış olmasından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu nezdinde Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Manisa Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler.

Sekiz Branşta Eğitim

Ziyarette Nurlupınar Çocuk Kulübü miniklerinin yüzleri de boyanarak, hatıra fotoğrafı çektirildi. Merkezin 150 öğrenciye 8 branşta hizmet verdiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, “Burada ikamet etmekte olan vatandaşlarımız, çocuklarını buraya getirmekten dolayı çok mutlular. Hem kendileri buraya çocuklarını getirdikleri için mutlu, hem de çocuklar burada ders almaktan dolayı mutlu. Bu da bize mutluluk veriyor. Çocuk kulüplerimizin yapımına diğer mahallelerimizde de devam ediliyor” dedi. Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu’nun ardından merkez sorumlu eğitmeni de, Manisa Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nde 8 branşta eğitimlerin verildiğini, velilerin ve mahalle sakinlerinin oldukça memnun olduğunu dile getirdi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu