20.11.2013 11:34

Manisa Belediyesi Güzelyurt Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören minik öğrenciler emekli öğretmen olan Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu’nu ziyaret etti. Minik öğrenciler Öğretmenler Günü’nü kutladıkları Ustamehmetoğlu’na çiçek ve üzerinde ‘Yolumu aydınlatan ışığım günün kutlu olsun’ yazılı bir çerçeve hediye ettiler.

Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Belediyesi’nin Güzelyurt Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören minik öğrencilerini konuk etti. Ziyarette minik öğrencilere öğretmenleri Gözde Göde ve Safiye Aslan’da eşlik etti. Öğretmenler günü nedeniyle Ustamehmetoğlu’na sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren minik öğrenciler, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu’na üzerinde ‘Yolumu aydınlatan ışığım günün kutlu olsun’ yazılı bir çerçeve ile birlikte çiçek hediye etti. Öğrencilerin ziyareti nedeniyle mutluluğunu ifade eden Ustamehmetoğlu, minik öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür etti. Kendileriyle yakından ilgilenen Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu’na şiirler okuyan minik öğrenciler renkli görüntüler oluşturdu.