Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.07.2011 14:42

MANİSA Belediyesi Eğitim Merkezi (MABEM) 2010-2011 eğitim-öğretim yılında kurslarında kayıtlı 94 YGS-LYS öğrencisinden 60’ını istedikleri bölüme yerleştirme başarısı gösterdi. SBS kurslarında kayıtlı 269 öğrenciden de 234’ünün istedikleri Anadolu Lisesi’ne yerleştiği belirtildi.

MABEM kurslarında kayıtlı LYS-YGS ve SBS öğrencileri, 2011 sonuçlarının ardından yerleştirmede büyük bir başarıya imza attı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan MABEM Müdürü Abdülkadir Çam, “2010-2011 eğitim-öğretim yılında MABEM kurslarında kayıtlı 94 YGS-LYS öğrencisinden 60 öğrenci, aldıkları puanlara göre istedikleri üniversitelere rahatlıkla yerleşebileceklerdir. Yerleştirme sonuçları açıklandığında daha kesin sayısal veriler ayrıca açıklanacaktır. 2010-2011 eğitim öğretim yılında MABEM kurslarında kayıtlı 269 SBS öğrencisinden 234’ü istedikleri Anadolu Liselerine yerleştirilmişlerdir. Bu yerleştirme sonuçlarına göre Anadolu Öğretmen Lisesi’ne 3 öğrenci, Anadolu Liselerine 87 öğrenci, Sağlık Meslek Liselerine 15 öğrenci ve Anadolu Teknik Meslek Liselerine 129 öğrenci yerleşmiştir. Bu sonuçlara göre SBS başarı oranı yüzde 87 olarak gerçekleşmiştir. Bu sonuçlar da SBS 1. yerleştirme sonuçlarıdır” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu