Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.11.2013 15:14

24 Kasım Öğretmenler Günü, düzenlenen çeşitli etkinliklerle Manisa’da kutlandı. Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu’nun da yer aldığı etkinliklerde emekli öğretmenler onurlandırıldı, göreve yeni başlayan öğretmenler de yemin etti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 100. doğum yıl dönümü olan 1981 yılından bu yana O’nun Başöğretmen oluşu dolayısıyla her yıl 24 Kasım’da kutlanan Öğretmenler Günü, Manisa’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri Cumhuriyet Meydanı’ndaki Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı. Törene Vali Abdurrahman Savaş, Manisa Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, daire müdürleri, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile öğretmenler katıldı. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu’nun ardından Manisa Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki programa geçildi. Fuaye Salonu’nda Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin hazırladığı resim sergisi gezildi. Program Manisa Anadolu Öğretmen Lisesi’nin Lale Salonu’nda düzenlediği etkinliklerle devam etti. İl Mili Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmada, okullarda düşünen, düşündüğünü değerlendiren, teorik bilgilerini pratiğe dönüştürebilen, çağdaş ve demokratik anlayışı özümseyen, kültür birikimini milli ve manevi değerleriyle besleyebilen kişiler yetiştirmenin gereğine vurgu yaptı. Görev süresini tamamlamış emekli öğretmenlere plaketleri takdim edilirken, göreve yeni başlayan öğretmenler de asil olabilmek için yemin etti. İlkokul, orta öğretim ve liseler arası ‘öğretmen’ konulu şiir, resim ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi. Programın sonunda Manisa Öğretmen Lisesi öğrencileri tarafından koro ve oratoryo gösterisini sahnelendi. Programın ardından Vali Savaş ve Belediye Başkan Vekili Ustamehmetoğlu ile beraberindekiler, Öğretmenevi’nde verilen öğle yemeğinde öğretmenlerle bir araya geldi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu