25.11.2013 17:05

MANİSA Belediyesi, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Yücel Kavlak’ın ‘Deniz Gökyüzü’ adlı kişisel fotoğraf sergisini sanatseverlerin beğenisine sundu. Sanatçı Kavlak, Manisa Belediyesi’nin sanatçılara verdiği desteği takip ederek bulunduğu talebine kısa sürede karşılık verildiğini belirterek, “Amatör ya da profosyonel sanatçıların eserlerini sergileme imkan veren Manisa Belediyesi’ni kutluyorum” dedi.

Fotoğraf sanatçısı Yücel Kavlak, ilk kişisel fotoğraf sergisini Manisa Belediyesi’nin katkılarıyla sanat severlerin beğenisine sundu. Kültür Merkezi Fuaye Salonu’nda düzenlenen Deniz Gökyüzü adlı fotoğraf sergisinin açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu, sanatçı Kavlak’ın ailesi ve sevenleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Serginin açılış kurdelasının kesilmesinin ardından sanatçı Yücel Kavlak, eserler hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Sanatçı Kavlak’tan Manisa Belediyesi’ne Teşekkür

İstanbul’da yaşayan Yücel Kavlak, ilk kişisel fotoğraf sergisini Manisa’da açmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Manisa Belediyesi’nin sanata ve sanatçıya verdiği desteği takip ettiğini ve talebine kısa sürede karşılık verildiğini ifade eden Kavlak, “Manisa Belediyesi’ni bu anlamda kutlamak istiyorum. Çünkü amatör olarak başlanılan sanatta ilerlemek ancak destekle mümkündür. Bana bu desteği verdikleri, eserlerimi sanat severlerin beğenisine sunma imkanı verdikleri için başta Manisa Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi. Kavlak serginin 30 Kasım Cumartesi gününe kadar ziyarete açık olduğunu belirtti.