Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.11.2013 10:25

TÜRKİYE Belediyeler Birliği ile İsveç Belediyeler Birliği'nin ortaklaşa düzenlediği Türk-İsveç Yerel Yönetimler Ortaklığı Programı (TUSELOG) toplantısının Manisa ayağı sona erdi.

TUSELOG Manisa Toplantılarına İsveç’ten Huddinge Belediyesi’ni temsilen Hanna Lundborg, Tarsus Belediyesi’ni temsilen Hakan Kumdereli, Çorum Belediyesi’ni temsilen Ömer Yılmaz ve Manisa Belediyesi’ni temsilen Kültür Müdürü Mümin Deniz katıldı. Toplantıyı Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Belediyesi birim müdürleri ve Çocuk Kültür Merkezleri sorumluları da takip etti. Toplantıda Türkiye ve İsveç arasında yerel yönetimlerin kalkınması, ortak projelerin üretilmesi ve belediye hizmetlerinde karşılıklı işbirliği gibi konular ele alındı. 5 yerel yönetimin ortaklığında yürütülecek projede belediye hizmetlerinde kalite ve verimliliğin artırılmasına ilişkin İsveç ve Türkiye uygulamaları karşılaştırılarak yeni projeler üretilmesi amaçlanıyor. Seri çalıştaylar şeklinde devam edecek proje geliştirme toplantılarının bir sonraki ayağının Şişli’de yapılacağı belirtildi. Toplantı sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, konuklara günün anısına teşekkür plaketi takdim etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu