Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.12.2013 12:21

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Demirci İlçe Teşkilatı’nı ağırladı. Manisa ve Demirci’de MHP belediyelerinin çalışmalarını en güzel şekilde Türkiye’ye gösterdiklerini belirten MHP Demirci İlçe Başkanı Ahmet Kırkaya, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel’den övgü ile söz etti. Ziyaretleri nedeniyle Demirci İlçe Teşkilatı’na teşekkür eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe, belde ve köylere ayrım yapmadan imkanlar ölçüsünde hizmetler götürdüklerini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Demirci İlçe Başkanı Ahmet Kırkaya, parti ilçe yöneticileri ile birlikte Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ergün’e çiçek ve İbrahim Ethem Akıncı’nın ‘Demirci Akıncıları’ adlı kitabından takdim eden MHP Demirci İlçe Başkanı Ahmet Kırkaya, Başkan Ergün’e çalışmalarında başarılar diledi. Demirci ilçesinde 80 köy bulunduğunu, bunlardan 50’sine ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Kırkaya, “Gittiğimiz her yerde siz ve diğer belediye başkanlarımızın adı yetiyor. MHP Belediyelerinin çalışmalarını en güzel şekilde Türkiye’ye gösteriyorsunuz. Bu nedenle sizin nezdinizde tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Ayrım yapmadan her yere hizmet

Ziyaretleri nedeniyle MHP Demirci İlçe Teşkilatı’na teşekkür eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, imkanlar ölçüsünde her yere hizmetleri ulaştırmayı amaçladıklarını söyledi. Demirci’ye güzel bir meydan düzenlemesi ve saat kulesi kazandırdıklarını ve diğer bir takım hizmetler ulaştırdıklarını belirten Başkan Ergün, Manisa’nın büyükşehir olmasının ardından hiçbir siyasi ayrım gözetmeden tüm ilçe, belde ve köylere imkanlar ölçüsünde hizmetler götürdüklerini söyledi. Ziyarette, Demirci ve köylerinin eksiklikleri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu