Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.12.2013 15:23

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türk Yerel Hizmet Sen Manisa Şube Başkanlığı’nın yeni yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Göreve yeni gelen üyeleri tebrik eden Başkan Ergün, çalışmalarında sendikaya başarılar diledi.

Türk Yerel Hizmet Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Ali Algın, 10 Kasım tarihinde gerçekleştirilen 5. Olağan Kurul sonucunda göreve yeni gelen Başkan Yardımcısı Metin Memiş, Mali Sekreter Cem Özleyen, Teşkilatlandırma Sekreteri Önder Ertaş, Basın Yayın Sekreteri Erol Kacar ve Sosyal Hizmetler Sekreteri İsmail Çankaya ile birlikte Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Algın, yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıtarak çalışmaları hakkında Başkan Ergün’e bilgi verdi. Üye sayılarını her geçen gün arttırdıklarını belirten Algın, “Türkiye genelinde 25 şubemizle 5. en büyük şube Manisa Şubesi olarak bizleriz. Sizlerin verdiği desteklerle yaptığımız çalışmalar var. Bu anlamda sizlere teşekkür etmek istiyoruz. Manisa Belediyesi olarak sizler de memur ve sözleşmeli personele yaptığınız sosyal denge zammı ile üyelerimizi sevindirdiniz. Bu anlamda da tekrar teşekkür etmek isteriz” dedi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Türk Yerel Hizmet Sen Manisa Şubesi yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi. Yeni yönetimin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Ergün, “Sizlerin de bahsettiği gibi sendikanın en büyük 5. Şubesinin Manisa’da olması kentimiz adına bir kazanımdır. Gerek Manisa merkezde, gerekse ilçelerimizdeki çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Bu anlamda çalışmalarınızdaki başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu