Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.12.2013 11:17

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmetli Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen devir teslim törenine katıldı. Mevcut başkan vekili Hüseyin Tekin’e bu zamana kadar verdiği hizmetler için teşekkür eden Başkan Ergün, görevi teslim alan Ayberk Ertürk’e de başarılar diledi.

Ahmetli Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Törene Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa İl Başkanı Mehmet Ödevli, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Çağrı Tuatay, Yunus Emre İlçe Başkanı Nazmi Biçen, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu, MHP Ahmetli İlçe Başkanı Orhan Karabina, Ahmetli Belediye Başkan Adayı Ömer Zengin, Kamu-Sen İl Başkanı Mustafa Genç ile partililer katıldı. Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanlığı’nda gerçekleştirilen törende mevcut başkan vekili Hüseyin Tekin’in görevini Ayberk Ertürk’e devrettiğini belirten Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu, “Göz ve gönül aydınlığımızın biricik beldesi, Ülkü Ocakları’nın Ahmetli şubesinde bugün görev devir teslimi yapmak için bir araya geldik. Bilinmesini isterim ki ilim, irfan, İslam, hadis ülküleriyle Türk Milleti’ne hizmet eden Ülkü Ocakları Eğitim ve kültür Vakfı bugüne kadar vermiş olduğu mücadeleyi gelecek nesillere taşımak adına durmadan, yorulmadan ve yılmadan koşturmaya devam etmektedir. Bugün de yeni bir bayrak devir teslimi olacaktır. Bir süredir başkan vekilliği görevini yürüten Hüseyin Tekin reisimize teşkilatım adına teşekkür ederken, görevi bugünden itibaren Ülkü Ocakları’na ve Türk Milleti’ne şerefle hizmet edecek olan Ayberk Ertürk’e görevinde başarılar diliyorum. Cenab-ı Allah yar ve yardımcıları olsun. Allah utandırmasın” diye konuştu.

Ülkemiz İçin Mücadeleye Devam

Ahmetli Ülkü Ocakları’nın göreve yeni gelen başkanı Ayberk Ertürk’e başarılar dileyen Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de görevlerin Türk Milleti’nin bekası adına kutsal olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu, “Ahmetli ilçemizde teşkilatlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkü Ocakları Başkanlığı’nda değerli kardeşlerimizin görev devir teslimini gerçekleştireceğiz. Unutmayınız, bu görevler kutsal görevler. Bu görevleri kim üstleniyorsa; ülkemiz, vatanımız, kanımız, canımız adına bu topraklar için mücadele ediyorsa Allah hepsinden razı olsun. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu ülke için canını kanını veren herkes nur içinde yatsın. Onların kurduğu bu Cumhuriyeti korumak için, vatan toprağı için dökülen kanlar uğruna bu savaşımızı, bu mücadelemizi yılmadan, yıldırmadan, içinde kötü nifak tohumları olanlara mahal vermeden ayakta tuttuk, bundan sonra da tutmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar bu hizmeti veren Hüseyin kardeşime ve tüm ekibine teşekkür ediyorum. Bu göreve yeni atanan Ayberk kardeşime de başarılar diliyorum. Bundan sonra yolumuzdan sapmadan ülkemiz ve ülkümüz için hizmet edecektir. Allah yardımcınız olsun, güç ve kuvvet versin” Konuşmaların ardından devir teslim töreni gerçekleştirilerek, tebrikler kabul edildi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu