Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.12.2013 18:06

MANİSA Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil, Malatyalılar Birlik ve Beraberlik Derneği Manisa Şubesi başkan ve yönetimini Belediye Encümen Salonu’nda ağırladı.

Eylül ayında Manisa’da faaliyete geçen Malatyalılar Birlik ve Beraberlik Derneği’nin kültür Sitesi içerisindeki bulunan şube binasının açılışını Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil gerçekleştirmişti. Bu sebepten ötürü Dernek Başkanı Hacı Ali Özsoy ve dernek yöneticileri Açıkdil’e bir ziyaret gerçekleştirdiler. Encümen Salonu’nda gerçekleşen ziyarette konuşma yapan Dernek Başkanı Özsoy, “Açılışımıza katılarak, bizleri onurlandırdınız. Sizlere teşekkür etmek istedik. Bu sebeple de bu ziyareti gerçekleştirdik.” şeklinde konuştu. Farklı kültürlerin kaynaşmasının önemine dikkat çeken Açıkdil ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, derneği ve diğer hemşeri derneklerinin destekçisi olduklarını vurguladı.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu