Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.10.2020 15:33

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı’nın 97. Yıldönümü öncesinde Saruhanlı ilçesi Paşaköy Mahallesi’nde mahallenin semalarından tüm halka hitap edecek 96 metrekare büyüklüğünde dev Türk Bayrağı’nı göndere çekti. Altyapı çalışmaları ve üstyapı düzenlemeleri ve çevre yolu asfaltının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bu çalışma mahalle muhtarı ve vatandaşları oldukça mutlu etti.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu,  Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu, Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Muhtarlık İşleri Sorumlusu Göksel Topçu, MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, Saruhanlı Belediye Meclis Üyesi Halil Canbaz ile birlikte çevre yolu asfalt çalışmaları tamamlanan Paşaköy Mahallesi’ni ziyaret etti.  Altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlanan ve 2020 asfalt sezonu kapsamında çevre yolu yenilenen Paşaköy Mahallesi’nde önemli bir çalışmaya daha imza atıldı. Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlık sembolü olan 96 metrekarelik Türk Bayrağı, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bayramı’nın bir gün öncesinde Paşaköy semalarında dalgalandırıldı. Mahalle Muhtarı Mustafa Türkoğulları ve bölge halkı, Türk Bayrağı’nda yapılan yenileme dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti.

Bağımsızlık Sembolümüz, Paşaköy Semalarında

96 metrelik dev Türk Bayrağı’nın Paşaköy’de göndere çekilmesinin ardından konuşan MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, “Anlamlı bir gün bugün. Cumhuriyet Bayramı’nı bir gün önceden Paşaköy’de kutlamış olduk. Allah razı olsun, Sayın Cengiz Ergün Başkanımızdan. Her şey Manisa için, her şey vatanımız için her şey Cumhuriyet için” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Muhtarlık İşleri Sorumlusu Göksel Topçu, “Öncelikle Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatları ile Paşaköy Mahallesi’nin hem altyapı ve hem de üstyapı çalışmaları tamamlandı. Daha sonrasında çevre yolu asfaltlanarak yenilendi. Cumhuriyet Bayramının bir gün öncesinde Paşaköy Mahallemize bir ziyarette bulunduk. Dev Türk Bayrağı’mıza göndere çektik. 50 metre uzunluğundaki bayrak direğine 96 metrekarelik bayrağımızı Paşaköy’ün semalarında dalgalandırdık. Yatırımlarımız hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

Paşaköy Mahalle Muhtar Mustafa Türkoğulları da Türk Bayrağı’nda yapılan yenileme dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu