Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.12.2013 15:13

Manisa Belediyesi, büyükşehir ile birlikte kurulacak olan Manisa Su ve Kanalizasyon İşleri (MASKİ) hakkında, ilçelerde görevli su işleri müdürlerine yönelik bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya katılan Ankara Büyükşehir Belediyesi İç Denetçisi Uzman Fuat Uzun, konuyla ilgili olarak katılımcılara bir sunum gerçekleştirdi.

Büyükşehir hazırlıklarını sürdüren Manisa Belediyesi, büyükşehir çerçevesinde kurulması planlanan MASKİ ile ilgili olarak ilçelerde görevli su işleri müdürlerine yönelik bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Funda Solak, Su ve kanalizasyon İşleri Müdürü Erdal Nohutçu ile birlikte ilçelerden gelen su işleri müdürleri katıldı. Toplantıya konuşmacı olarak katılan Ankara Büyükşehir Belediyesi İç Denetçisi Uzman Fuat Uzun tarafından katılımcılara bir sunum yapıldı. Uzun, kurulacak olan MASKİ’nin işleyişi, teşkilatlanması, mevcut sorunlar ve sonrasında izlenecek yol haritası ile ilgili olarak katılımcıları bilgilendirdi. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de ilçelerden gelen müdürlerle öğle yemeğinde bir araya geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi İç Denetçisi Fuat Uzun ve Su Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nün destekleriyle bir bilgilendirme toplantısı düzenlendiğini belirten Başkan Ergün, il bütününde alt yapı, atık su arıtma tesisi gibi sorunların kurulacak olan MASKİ çatısı altında yapılacağının altını çizdi.

Dersimizi İyi Çalışıyoruz

Başkan Ergün, 1 Nisan itibariyle büyükşehir olacaklarını hatırlatarak, “Biz büyükşehirle ilgili dersimizi iyi çalışıyoruz. Amacımız bu geçişi sıkıntı olmadan, halkımızın zarar görmeden tam anlamıyla yapabilmek. Bu nedenle bu toplantıların önemli olduğunu düşünüyorum. Taşınır, taşınmaz mallar, araçlar ve personellerin dosyalarıyla birlikte bir şema oluşturulması gerekiyor. Ayrıca belde ve köylerde su aboneleri noktasında çalışmaların hızlanması gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Öncelikli Hedef Çevresel Faktörler

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün büyükşehir bünyesinde kurulacak olan MASKİ’nin öncelikle çevresel faktörlere ağırlık vereceğini belirterek, “Nüfusun yoğunluğuna göre ilçe, belde ve köylerin alt yapısıyla, atık su arıtma tesisi gibi sorunlarının çözülmesi gerekli. Kısacası ilçe, belde ve köylerin bir röntgeninin çekilmesi gerekiyor. Ben bu sürecin çok sancılı olacağını düşünmüyorum. Belki ilk günler biraz sıkıntılı olabilir ama yapılacak olan iyi programlarla bu sorunlar çözüme kavuşabilir. Bu nedenle zaman kaybetmeden bu çalışmaları tamamlamamız lazım. Tabi araç noktasında eksikliklerin de raporlanması gerekiyor. Ben bu toplantıya katılımlarınızdan dolayı sizlerde teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu