Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.12.2013 18:04

MANİSA Belediyesi, 2012 yılı Aralık ayında kabul edilen Büyükşehir Yasası ile birlikte ilçe, belde ve köylere desteklerine devam ediyor. Bu kapsamda Selendi köylerinde kullanılmak üzere gönderilen 100 adet oturma bankını, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş teslim aldı. Savaş, Manisa Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ilçelerine destekleri nedeniyle teşekkür etti.

Manisa’nın büyükşehir olmasının ardından mevcut imkanlarla ilçe, belde ve köylere eksikliklerin giderilmesi noktasında hizmetler götürmeye başlayan Manisa Belediyesi, Selendi köylerinde kullanılmak üzere 100 adet oturma bankı gönderdi. Gönderilen oturma banklarını Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş teslim aldı. Manisa’nın büyükşehir olmasının ardından Manisa Belediyesi’nin ilçelerine önemli destekler verdiğini belirten Savaş, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız, ilçemizin asfalt ve meydan düzenlemesine katkı sağladı. Bunların yanı sıra şimdi de 46 köyümüz için 100 adet oturma bankı gönderdi. Kendisine Selendi halkı adına teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu