Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.01.2021 19:25

Manisa’da, ülkemizin enerji arzına büyük katkıda bulunacak 4 enerji santrali, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yoluyla katıldığı törenle açıldı. Soma ve Kırkağaç ilçelerine doğal gaz arzının da yapıldığı törene, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

Manisa’da, yaklaşık 1700 vatandaşa istihdam sağlayacak, 2.5 milyon hanenin enerji ihtiyacını karşılayacak 4 enerji santralinin resmi açılışı yapıldı. Törende ayrıca, Soma ve Kırkağaç ilçelerine de doğal gaz arzı yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenlerine video konferans bağlantısıyla katılırken Soma Kolin Termik Santralinde düzenlenen törene,  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, bakan yardımcıları, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü,  MHP İl Başkanı Ömer Baysal, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, firma yetkilileri ve daire müdürleri katıldı. Açılış töreninde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Manisa’mızın ve Türkiye’mizin üretim gücüne güç katacak yatırımlarımızın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum ”ifadelerinde bulundu.

“Hayırlı olsun”

Açılış törenine daha sonra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı. Şehzadeler şehri Manisa'da enerji alanında kazandırdıkları yatırımların açılış heyecanını yaşadıklarını dile getiren Erdoğan, toplam bedeli 1,37 milyar dolara ulaşan dört enerji tesisinin şehre, Manisalılara, tüm millete hayırlı olmasını diledi. Erdoğan ayrıca, Soma ve Kırkağaç'taki vatandaşların da artık doğal gazın konforundan, temizliğinden ve rahatlığından yararlanacağını sözlerine ekledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından ‘Ya Allah Bismillah’ diyerek tören alanındakiler tarafından kurdele kesimiyle Kolin Termik Santralinin açılışı gerçekleştirildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu