Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.12.2013 11:27

MANİSA Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Akademi Network işbirliğiyle ‘Yangın Olay Yeri İnceleme Teknikleri’ eğitimi aldı. Manisa Belediyesi İtfaiyesi’nin yanı sıra ilçe belediyelerinden de itfaiyecilerin katıldığı eğitim programında, özellikle yangın ve patlayıcı madde kavramı, yangın teorisi, gaz patlamaları, yangınların çıkış sebepleri gibi birçok konu hakkında bilgilendirme yapıldı.

Manisa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından Akademi Network işbirliği ile “Yangın Olay Yeri İnceleme Teknikleri” eğitim semineri gerçekleştirildi. Manisa Belediyesi Kültür Merkezi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim programına Belediye Başkan Yardımcıları Tamer Çipiloğlu ve Funda Solak ile İtfaiye Müdürü Ali Gül de iştirak etti. Manisa Belediyesi İtfaiyesi’nin yanı sıra ilçe belediyelerinden de itfaiyecilerin katıldığı eğitim programında, özellikle yangın ve patlayıcı madde kavramı, yangın teorisi, gaz patlamaları, yangınların çıkış sebepleri gibi birçok konu hakkında bilgilendirme yapıldı.

Hedef olaylara daha bilimsel yaklaşmak

Akademi Network Eğitmen ve Danışmanı Yunus Kızmaz, kriz yönetimine ilişkin genel bir sunum yaptı. Yunus Kızmaz itfaiye personellerine, Yangın ve Patlayıcı Madde Kavramı, Yangın Teorisi, Yangın ve Patlama Çeşitleri, Gaz Patlamaları (Sıkışmaları), Kimyasal Yangınlar, Yangın Yerlerindeki Tehlikeler, Yangında Yüksek Isı Tehlikesi, Yangında Kimyasal Patlama Tehlikesi, Yangında Elektrik Tehlikesi, Yangında Çökme Tehlikesi, Zehirlenme Tehlikesi, Statik Elektrik Tehlikesi, Yangın Güvenlik Önlemleri, Yangın Söndürme Sistemleri, Yangın Çıkış Sebepleri, Yangın Yönetmeliği ve Yangın Raporlarının Hazırlanması ve Ülkemizde ve Dünyada Meydana Gelen Yangın ve Patlama Olayları başlıklarıyla bilgilendirmeler yaptı. Seminer hakkında bilgi veren Kızmaz, “Seminer ile itfaiye teşkilatında görevli personelin gelişen teknoloji kapsamında bilgi ve deneyimlerini arttırmak ve farklı yerlerde meydana gelen olaylara ait ilgili yaşanmış örnekler ile personelin bilincinin arttırılmasını sağlamak, dolayısıyla meydana gelen olaylara daha bilimsel yaklaşmak, can ve mal kaybını asgari safhalara indirmek amaçlanmıştır” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu