05.08.2011 13:20

RAMAZAN Etkinlikleri kapsamında, Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahneye konulan Müjdat Gezen’in yazdığı ‘Salak Oğlum’ adlı tiyatro oyunu, Niobe Açık Hava Tiyatrosu’nu doldurdu. Tiyatroyu tamamen dolduran vatandaşlar, ortaoyununun tüm öğelerini sergileyen oyuna tam not verdi.

Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun Ramazan Etkinlikleri’ne özel sahnelediği ‘Salak Oğlum’ adlı tiyatro oyunu, seyirci rekoru kırdı. Niobe Açık Hava Tiyatrosu’nda sahnelenen oyunu Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür Müdürü Yonca Ekmekçi, Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil’in eşi İnci Açıkdil ve 6 bin dolaylarında Manisalı tiyatro sever izledi. Müjdat Gezen’in yazdığı, Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’ün yönettiği ortaoyunu, izleyenleri kahkahaya boğdu. Oyunun sonunda vatandaşlar, oyuncuları ayakta alkışladı. Oyunu sahnelemek için yaklaşık 1 ay süren bir çalışma içerisine girdiklerini belirten Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, “Ekipte görünen ve görünmeyen bütün arkadaşların performansı çok güzeldi. Biz oyunu sahnelerken büyük bir zevk aldık. İzleyicilerimizin beğenmesi ise bize tüm yorgunluğumuzu unutturdu” dedi.