06.01.2014 13:35

MANİSA’nın büyükşehir olmasıyla birlikte ilçe, belde ve köylere hizmetler götürmeye başlayan Manisa Belediyesi, Soma ve köylerinde kullanılmak üzere ilçeye oturma bankı ve otobüs durağı gönderdi. MHP Soma İlçe Başkanı Vedat Erdem, yapılan hizmetler nedeniyle Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte Manisa Belediyesi’nin ilçe, belde ve köylere gönderdiği hizmetlerden Soma ilçesi de faydalandı. İlçeye oturma bankı ve otobüs durağı gönderen Manisa Belediyesi’nin hizmetlerini MHP Soma İlçe Başkanı Vedat Erdem teslim aldı. Erdem, ihtiyaç bulunan köy ve beldelere oturma bankı ve durakların teslim edildiğini söyledi. Manisa Belediyesi’nin mevcut bütçe imkanlarıyla büyükşehir gibi çalıştığını belirten Erdem, “Sayın Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, tüm ilçe, belde ve köylere imkanlar ölçüsünde hizmetler götürüyor. Sağ olsun ilçemizi de unutmadı ve oturma bankı ve otobüs durağı gönderdi. Kendisine ilçemiz adına teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum” dedi.

Ayrım yapmadan karınca kararınca

Manisa Belediyesi olarak mevcut imkanlar ölçüsünde Manisa’nın her metrekaresine hizmet götürmeyi hedeflediklerini belirten Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bu hizmetlerimizi ilçe, belde ve köylerimize götürürken hiçbir ayrım gözetmiyoruz. Siyasi bir kaygı gütmeden karınca kararınca her köy ve beldemize elimizden gelen desteği sunacağız. Allah nasip eder, büyükşehirde yeniden bir araya gelirsek, kimsenin hayal bile edemeyeceği daha büyük hizmetleri mahalle ve ilçelerimize vereceğiz. Şimdilik mevcut bütçe imkanlarımız bunları el veriyor. Bu kapsamda Somalı vatandaşlarımız karınca kararınca gönderdiğimiz hizmetleri güle güle kullansınlar” dedi.