Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.01.2014 17:41

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Soma ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen etkinlik vesilesiyle Soma ilçesini ziyaret etti. Soma ziyaretinde yüzlerce esnaf ve vatandaşla tokalaşan ve sorunlarını dinleyen Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e esnaf ve vatandaşlar, büyük ilgi gösterdi.

MHP Soma ilçe teşkilatının düzenlediği etkinlik nedeniyle Soma ilçesini ziyaret eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, esnaf ziyareti yaptı. Yüzlerce vatandaş ve esnafla tek tek tokalaşan ve sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Soma İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret etti. Ardından esnaf ziyaretlerine devam eden Başkan Cengiz Ergün, Somalıların büyük ilgisiyle karşılaştı. Soma ilçesinin hizmetten yoksun bırakıldığını ve adeta sahipsiz kaldığını belirten esnaf ve vatandaşlar, Başkan Ergün’e ‘Soma’ya sahip çık’ mesajı verdi. Büyükşehir Belediyesi’ni kazandıktan sonra ayrım yapmadan her metrekareye eşit hizmeti götüreceklerini belirten Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ortaya koyacakları projelerle kimsenin hayal dahi edemeyeceği hizmetlerle ilçe ve mahalleleri kalkındıracaklarının altını çizdi.

Ergün işyeri açtı

Soma esnaf ziyareti sırasında Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, işyeri açılışı da gerçekleştirdi. Somalı bir grup kadın girişimci tarafından açılan ‘Şekerden Lezzetler’ adlı işyerinin açılış kurdelesini eşi Şeyda Ergün, MHP Soma Belediye Başkan Adayı Oğuz Belgül, MHP Soma İlçe Başkanı Vedat Erdem ve işyeri sahipleri ile birlikte kesen Başkan Ergün, işyerinin hayırlı olmasını diledi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından işyerinin açılışına özel hazırlanan pasta kesildi.

Çarşamba Pazarı’nda esnafla hoş sohbet

Daha sonra Manisa’nın en büyük pazarlarından olan Soma Çarşamba Pazarı’ndaki esnafları da ziyaret eden Başkan Ergün, esnafa hayırlı işler ve bol kazançlar diledi. Balık pazarı, köylü pazarı ve kuruyemiş çarşısında esnafın çeşitli ikramları ve sohbetlerini de geri çevirmeyen Ergün, Soma esnafına gösterdikleri yakın ilgi nedeniyle teşekkür etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu