Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.08.2011 17:26

MANİSA Belediyesi Park-Bahçe Müdürlüğü, Ayni Ali Mahallesi muhtarlık binası arkasına oyun parkı yaptı. Oyun parkında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, parktaki çocuklarla sohbet etti, harçlık verdi. Okulların tatil olmasıyla birlikte çocukların eğlenme ve dinlenme alanlarının yenilenmesi ve temizliği konusunda titizlik gösterdiklerini belirten Başkan Ergün, “Çocuklarımız geleceğimiz” dedi.

Ayni Ali Mahallesi muhtarlık binası arka tarafına yapılan çocuk oyun parkını Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, Su işleri Müdürü Erdal Nohutçu ve Park-Bahçe Müdürü Serpil Çakır ile birlikte inceledi. Oyun gruplarının montajının yanı sıra zeminin de kauçukla döşendiği parkta oynayan çocuklarla sohbet eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çocuklara harçlık dağıtmayı da ihmal etmedi. Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte çocukların eğlenme ve dinlenme alanlarının yenilenmesi ve hijyenik olması konusuna titizlikle eğildiklerini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Çocuklarımız geleceğimiz. Onların eğlence alanlarının yenilenmesi ve temiz olması önceliklerimiz arasında. Bu doğrultuda ayni Ali Mahallesi’nde oyun alanlarına bir tanesini daha ekledik. Yeni oyun gruplarının yanı sıra park zeminini de kauçukla döşedik. Buradaki çocuklarımız oyun oynamak için artık uzak yerlere gitmeyecek. Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu