03.03.2014 18:43

MANİSA Belediyesi, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında, Sevgi Sanat Olsun oluşum gurubunun ‘Armağan’a ismini verdikleri karma sergisine ev sahipliği yaptı. Açılışını Belediye Başkan Yardımcısı Türkan Taş Köroğlu’nun yaptığı sergi büyük beğeni topladı.

Sanata ve sanatçıya verdiği değerin bir örneğini daha Manisalılar’a sunan Manisa Belediyesi, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında bu kez Sevgi Sanat Olsun oluşum gurubunun ‘Armağan’a ismini verdikleri karma resim sergisine ev sahipliği yaptı. Emine İlkkutlu İzdar’ın kurduğu oluşumun, resim, şiir, fotoğraf, seramik ve heykel dallarındaki eserleriyle göz dolduran sergisinin açılışını Belediye Başkan Yardımcısı Türkan Taş Köroğlu gerçekleştirdi. Köroğlu, tüm eserleri dikkatle incelerken, emeklerinden dolayı sanatçıları tebrik etti. Kültür Merkezi Fuaye Salonu’nda düzenlenen sergide emeği geçen Deniz Clarke, Güçhan İzdar, Meral Üstüntaş, Nafi Çelik, Özlem Alkan Güngör, Pierre Faure, Sevilay Acar ve Yaşar Akgül’ün birbirinden özel çalışmaları büyük beğeni topladı. Serginin 9 Mart’a kadar ziyarete açık olacağı belirtildi.