21.04.2021 16:10

İl genelinde koronavirüsle mücadele noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, halkın ortak kullanım alanlarında dezenfeksiyon çalışmalarına da devam ediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, kamu kurumlarında ve hastanelerde dezenfeksiyon uygulaması gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Covid-19 ile mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, halkın yoğun olarak kullandığı alanlar ile kamu kurumlarında dezenfeksiyon uygulaması gerçekleştirdi. İl genelinde yapılan çalışmaları, Manisalılar takdirle karşıladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatı doğrultusunda il genelinde dezenfeksiyon uygulamalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, “Halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlar ve kamu kurumlarında ayrıca hastanelerimizde dezenfeksiyon çalışmalarımızı periyodik olarak sürdürüyoruz. Maske mesafe ve temizlik kurallarına da harfiyen uymamızla birlikte inşallah elbirliğiyle bu süreci atlatacağız. Tüm hemşehrilerimize sağlıklı günler diliyoruz” dedi.