Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.03.2014 11:27

TÜRK Yerel Hizmet-Sen Manisa Şubesi, Manisa Belediyesi’nde çalışan kadın üyelerine ayna armağan etti. Düzenlenen etkinlik, sendikanın kadın üyelerinden tam not alırken, Şube Başkanı Mustafa Ali Algın, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Türk Yerel Hizmet-Sen Manisa Şubesi, Manisa Belediyesi’nde çalışan kadın üyelerine yönelik Kültür Merkezi Belediye Meclis Salonu’nda bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Funda Solak, Türk Yerel Hizmet-Sen Şube Başkanı Mustafa Ali Algın, Başkan Yardımcısı Metin Memiş ve sendikanın Manisa Belediyesi’nde çalışan kadın üyeleri katıldı. Programda bir konuşma gerçekleştiren Kadın Kolları Başkanı Nevin Özkan ise şunları söyledi; “Kadınlarımızın merhameti, nezaketi, estetik anlayışı ve sevgisiyle yerel yönetimlerde verilen hizmetin kalitesinin artacağına inanıyorum. Bugün dünyanın değişik coğrafyalarında milyonlarca kadının, küresel aktörlerin anlamsız çılgınlıkları yüzünden, tarifsiz acılar içinde olduğunu ve gözyaşı döktüğünü biliyoruz. Ama aynı zamanda bir anne olarak yarınlarımızı kucaklama mücadelesi verdiğini de biliyoruz. Burada haksızlığa uğramış, kadınlık onurları zedelenmiş bütün kadınların acılarını paylaştığımızın altını özellikle çizmek istiyorum. Kendi medeniyet havzamıza yabancılaşmadan, kadınlık değerini layık olduğu düzeye yükselterek, bir kimlik dejenerasyonuna uğramadan çalışma hayatı ile aile hayatını mutlu bir şekilde bütünleştirilmiş kadınlarımızın ülkemizi aydınlık geleceğe taşıyacağına inanıyoruz”

Kadın üyeleri sevindiren sürpriz

Konuşmanın ardından Türk Yerel Hizmet-Sen Şube Başkan Yardımcısı Metin Memiş tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak hazırlanan slayt gösterisi gerçekleştirildi. Slayt, kadın üyelerden tam not aldı. Slayt gösterisinin ardından kadınlara ayna armağan edildi. Hazırlanan güzel sürpriz karşısında mutlu olduklarını ifade eden sendika kadın üyeleri, Türk Yerel Hizmet-Sen Şube Başkanı Algın ve Başkan Yardımcısı Memiş’e teşekkür ettiler. Ayrıca finalde üzerinde Kadınlar Günü mesajı bulunan pasta tüm katılımcılarla birlikte kesildi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu