Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.08.2011 14:40

MANİSA Belediyesi’nin şehir içi taşımacılıkta aldığı dönüşüm kararının ardından, araç tanıtımları devam ediyor. Daha önce Karsan firmasının ardından bu kez Isuzu firması belediye önünde araç tanıtımı yaptı. Şehir içi taşımacılıkta dönüşümü en kısa zamanda tamamlamak istediklerini ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, oluşturulan komisyonun çalışmalara başladığını söyledi.

Şehir içi taşımacılıkta dönüşüm kararı ile birlikte araç tanıtımlarını sürdüren firmalara Isuzu’da eklendi. Manisa Belediyesi önünde araç tanıtımı yapan firma yetkilileri, aracın özellikle hakkında Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e bilgi verdi. Aracın teknik özellikleri hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, dönüşümün biran önce gerçekleşebilmesi amacıyla çalışmaları hızlandırdıklarını söyledi. Araç tanıtımlarının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini ifade eden Başkan Ergün, “Bilindiği üzere meclis üyeleri, hat başkanları, şoförler cemiyeti ve başkan yardımcılarımızdan oluşan komisyon konu ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta komisyon üyeleri ile birlikte yaptığımız toplantıda da dönüşümü tamamlayan Kayseri, Sivas, Konya ve Malatya gibi illerde inceleme kararı alındı. Komisyon üyelerimiz bu illeri ziyaret ederek, Manisa’da yapmayı planladığımız çalışma ile ilgili olarak bilgi toplayacaklar. Amacımız Manisa’da dönüşümü en az sıkıntı ile çözmektir” dedi. Dönüşüm ile ilgili çalışmalar devam ederken, bir yandan da araç arayışı içinde olduklarının altını çizen Başkan Ergün, “En güzelini, en iyisini Manisa’ya kazandırmanın çaba ve gayreti içerisindeyiz. İlgili firmalarla görüşüp araçları tanıyoruz, fiyatları konusunda bilgi alıyoruz. Tabi komisyonumuz bunların hepsini değerlendiriyor. Tahmin ediyorum iki ay içerisinde bu işi çözeceğiz” dedi.

Amacımız Kimseyi Mağdur Etmemek

Şehir içi taşımacılıkta yapmaya planladıkları dönüşümde amaçlarının kimseyi mağdur etmemek olduğunu belirten Belediye Başkanı Ergün, “Biz Manisa’da bu işi artık modern bir şekilde yapılmasını istiyoruz. Tabi bunu yaparken de amacımız kimseyi mağdur etmemek. Yapacağımız bu çalışmalar şehir içerisinde ki trafiği büyük ölçüde rahatlatacak, halkımız artık bir noktadan diğer noktaya kısa sürede gidebilecek. Şu anda Manisa’da üç yüzün üzerinde dolmuş ve minibüs var. Bu rakamı yüz elliye çekeceğiz. Ayrıca on iki yada on üç araçlık express hat kuracağız. Bunun içinde öğrencilerimizi de memnun edecek olan Muradiye hattı var. İnşallah en kısa zamanda tamamlayıp, hizmeti halkımıza sunacağız” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu