Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.04.2014 17:44

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2014 Yerel Seçimleri’nin ardından gelen yoğun ziyaret talebi üzerine Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda tebrikleri kabul etti. Her kesimden ziyaretçilerini konuk eden Başkan Ergün, tebrik ziyaretlerinde vatandaşların taleplerini dinleme fırsatı da buldu.

Yerel seçimlerin ardından gelen yoğun ziyaret talebine cevap vermek amacıyla Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda tebrikleri kabul eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kendisini tebrik etmek isteyen yediden yetmişe yüzlerce misafirini ağırladı. Saat 13.30’da başlayan programda Manisa Merkez başta olmak üzere ilçelerden gelen siyasi parti temsilcileri, kamu kuruluşu temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda yöneticileri, muhtarlar, vatandaşlar ve öğrenciler Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile görüşerek tebriklerini iletti. Kendisini tebrik ederek çiçek ve çeşitli hediyeler takdim eden misafirlerine teşekkür eden Başkan Ergün, yeni dönemde il bütününde güzel hizmetlere Manisalılar ile birlikte imza atacaklarını söyledi.

Öğrencilerin Sorularını Yanıtladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehitler İlköğretim Okulu’ndan gelen yaklaşık 30 öğrenciyi de kabul etti. Öğrencilerin hazırladığı sorulara tek tek yanıt veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, başarının sırrının çok çalışmaktan geçtiği mesajını vererek öğrencilere nasihatlerde bulundu.

Her Çarşamba Tekrarlanacak

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, her hafta Çarşamba günü “Halk Günü” tarzında gelen ziyaretleri kabul edeceğinin altını çizerek, “Öncelikle bizlere destek veren, tebrik eden tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Her kesimden tebrik mesajları alıyoruz. Bizleri ziyaret etmek isteyen bütün kesime ulaşabilmek, sorunlarını dinleyebilmek amacıyla böyle bir program yapmayı uygun gördük. Bizlere gelen tebrik ziyaretlerinde tüm vatandaşlarımızla görüşmek amacıyla her Çarşamba Kültür Merkezi’nde bu programı devam ettireceğiz” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu